https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה שאריות משגע

חוץ מבצק עלים, לא היה כלום בבית, ובכל זאת אינה הצליחה להנפיק מאפה חם וטעים להפליא

מאפה כרוב וביצים (צילום: אינה קראבצקי)
צילום: אינה קראבצקי
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי חבילה בצק עלים מרודד (מופשר)
  • 2 בצלים חתוכים לחצאי ירח
  • חצי כרוב לבן קצוץ דק
  • מלח ופלפל
  • 4 ביצים קשות
  • שמן קנולה
  • ביצה אחת טרופה
  • כף פרג\שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.

2מטגנים את הכרוב עד להזהבה, ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. את הביצים חותכים לחצאים.

3מניחים את הבצק המרודד על משטח מקומח. מסדרים במרכז לאורכו את הכרוב, אחר כך את חצאי הביצים ובסוף את הבצל. סוגרים את קצות הבצק, מהדקים היטב ומניחים על תבנית אפייה משומנת עם הצד החלק כלפי מעלה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרג.

4אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שכל המאפה זהוב, ומגישים עם שמנת חמוצה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il