מאפה שאריות משגעחוץ מבצק עלים, לא היה כלום בבית, ובכל זאת אינה הצליחה להנפיק מאפה חם וטעים להפליאאינה קראבצקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-a30e32cedafbb21006.htm|mako| פורסם23/07/1115:10 ![]() צילום: אינה קראבצקי |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה. 2מטגנים את הכרוב עד להזהבה, ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. את הביצים חותכים לחצאים. 3מניחים את הבצק המרודד על משטח מקומח. מסדרים במרכז לאורכו את הכרוב, אחר כך את חצאי הביצים ובסוף את הבצל. סוגרים את קצות הבצק, מהדקים היטב ומניחים על תבנית אפייה משומנת עם הצד החלק כלפי מעלה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרג. 4אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שכל המאפה זהוב, ומגישים עם שמנת חמוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |