לחם בירה ברגעארבעה רכיבים, שלושה צעדים ויש לכם לחםגיל חובבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם03/10/0811:52 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים חצי מכמות החמאה במחבת ומזהיבים בה היטב את הבצל. מסירים מהאש ומצננים. 2. מערבבים היטב את הקמח, הבירה ותוכן המחבת. ממליחים ומפלפלים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים לחצי שעה לתפוח. 3. מרפדים תבנית אפייה מוארכת ("אינגליש קייק") גדולה או שתיים קטנות בנייר אפייה. מניחים את הבצק בפנים, ממיסים את שארית החמאה ומברישים בה את הבצק. 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות ואופים כארבעים דקות עד שהלחם מזהיב היטב. תגיות:לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dבירה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94בירה לבנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94+%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%94גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91המנה של המדינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%94+%D7%A9%D7%9C+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |