https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניה קלאסית

פלא הבצק המטוגן של חג החנוכה במתכון קלאסי ופשוט, במלית ריבה או שוקולד

|בן עמי| פורסם09:52
סופגניות במילוי ריבת תות (צילום: אבי כהן,  יחסי ציבור )
צילום: אבי כהן, יחסי ציבור
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 ק"ג קמח

  • 80 גרם שמרים
  • כף סוכר
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס חלב פושר
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 4 חלמונים
  • 2 כפות קוניאק
  • גרידת לימון
  • תמצית וניל
  • 2 כוסות חלב פושר

אופן ההכנה:

1מערבבים את השמרים עם כף סוכר וחצי כוס חלב פושר. שמים בצד עד שמתחיל לתסוס.

2בקערת המיקסר שמים את כל שאר החומרים, מוסיפים את השמרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

3שמים במקום חם לשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.

4לשים את הבצק התפוח ביד פעם שנייה ונותנים לו לתפוח עוד שעה.

5יוצרים כדורים ביד ושמים על מגש עם קמח לעוד חצי שעה, לתפיחה נוספת.

6מטגנים בשמן עמוק חם עד שזהוב משני הצדדים.

7ממלאים בריבה או שוקולד ובוזקים מעט אבקת סוכר מעל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il