קיש בצלבצק חמאתי ופריך במילוי מעולה של בצל וגבינותבן עמי ברתיני שביט|בן עמי| פורסם29/04/1016:42 ![]() צילום: מיכל ודקל צלמים, יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
למלית
אופן ההכנה:1מעבדים את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מידי). 2מרדדים ומרפדים תבנית בקוטר 26. מקפיאים. 3אופים אפייה מקדימה של כ- 15 דקות עד שמזהיב. 4מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומוזגים לקלתית הבצק. 5אופים בחום של 175 מעלות במשך כ-35 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fקיש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A9צל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%9Cגבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAשבועות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |