כיסני בצק בגבינה (סמבוסק בג'בן)מעטפת בצק בה מסתתרת מלית של תערובת גבינות מלוחהפסקל פרץ-רוביןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-767683f375b3411004.htm|http://www.pascalpr.co.il/ http://www.pascalpr.co.il/| פורסם13/05/1010:58 ![]() צילום: פסקל פרץ-רובין, יחסי ציבור |
המצרכים (25 מנות):
למלית
להברשה
אופן ההכנה:1להכנת הבצק: שמים את הקמח בקערה ומפזרים מסביב את גרגירי השמרים. יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את המלח והמרגרינה המומסת. מערבבים ולשים תוך כדי הוספת המים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. משהים לתפיחה במקום חמים כשעה–שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 2מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס. 3להכנת המלית: שמים בקערית את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה ומערבבים היטב. 4מניחים כף מהמלית על כל עיגול בצק, מקפלים וסוגרים כסהרון (חצי עיגול). מהדקים היטב. (אפשר למרוח מעט ביצה או מים בשולי עיגולי הבצק). 5עורכים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת, מברישים אותם בביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fסמבוסק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A7מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94שמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9Dגבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAכיסני בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99+%D7%91%D7%A6%D7%A7שבועות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |