אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

קוקטייל מרגריטה

קוקטייל שמתאים לכל עונה, אבל זאת כנראה העונה הכי כיפית לשתות אותו. אפשר לשתות בגרסה הקלאסית ואפשר לטחון בבלנדר עם קרח אם רוצים - אבל מה שלא יהיה - על טבילת שפת הכוס במלח לא מוותרים

|mako| פורסם13:58
מרגריטה (צילום: AnastasiaNess, shutterstock)
צילום: AnastasiaNess, shutterstock
Rating:2.711reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

אם אין קוואנטרו?אפשר להשתמש בכל טריפל סק אחר.

אם אין ליים?אפשר להשתמש כמובן גם בלימון.

עוד פירות?אם רוצים לגוון או להמתיק את המשקה, אפשר להוסיף לבלנדר עוד פירות שאוהבים.

*ניתן לקשט בפלח לימון/ליים או קליפת לימון/ליים.

המצרכים :

למנה אחת:

  • 60 מ"ל טקילה
  • 30 מ"ל קוואנטרו
  • 30 מ"ל מיץ ליים סחוט
  • קרח

אופן ההכנה:

1מכינים את הכוסות להגשה: מכנים צלחת עם מלח בקוטר קצת יותר גדול מזה של שפת הכוס. הופכים כל כוס, מרטיבים את השפה שלה במעט מיץ ליים, טובלים בקרח והופכים בחזרה.

2ממלאים כוס קוקטייל בקרח, שופכים פנימה את כל המרכיבים, משקשקים היטב ושופכים לכוסות דרך המסננת.

3אם מכינים מרגריטה קפואה: שופכים את תכולת כוס הקוקטייל לבלנדר, טוחנים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il