אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

תה ים תיכוני

תה אלכוהולי בניחוח ים תיכוני

|אתר ויסוצקי| פורסם11:59
תה ים תיכוני (צילום: SXC)
צילום: SXC

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • • 5 כפיות עלי תה שחור (או שקיקי תה)
  • • 1 כף צימוקים קצוצים
  • • 1 כף שקדים קלופים (ללא הקליפה הדקה) וקצוצים דק
  • • 4 כפות עראק או ברנדי
  • • דבש לפי הטעם

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: ממלאים תיון (קנקן חליטת תה) בעלי התה. חולטים את התה ב- 2 כוסות מים רותחים למשך 5 דקות. מכניסים לסיר את הצימוקים, השקדים, הדבש והעראק / הברנדי, יוצקים לסיר את יתרת המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה מאד, רק כדי חימום. יוצקים את תמצית התה לתוך הסיר, ומחממים דקה - שתיים נוספות. מוזגים לכוסות זכוכית. לגיוון, אפשר לקשט בגרגרי אניס.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il