
מוקולַטָה-קרמבומשקה שהוא פינוק אמיתי. יש בו כל מה שצריך בחורף: שוקולד קפה וקרמבו.![]() צילום: אסתי רותם, דרך האוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר קטן את השמנת והשוקולד עד המסה. מערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה. 2ממיסים את הקפה במים הרותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את החלב. מחממים שוב עד רתיחה עדינה. 3מפרידים את הקרמבו מהעוגייה ומניחים אותו בתחתית כוס. מוזגים עליו את תוכן הסיר ומערבבים היטב עד שהקרמבו נמס. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |