אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

הליקר של סבא יעקב

ניתן להכין משסק או מדובדבנים

|mako| פורסם21:03
ליקר דובדבנים (צילום: Martin Harvey, GettyImages IL)
צילום: Martin Harvey, GettyImages IL
Rating:4.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 ק"ג שסק (בלי הגלעינים)/דובדבנים
  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 כוס אלכוהול 90%

אופן ההכנה:

1מגלענים את הפירות, מסירים גבעולים, שוטפים ומייבשים. 2. מסדרים בצנצנת או בבקבוק בשכבות של פרי וסוכר. מקפידים לסיים בשכבה של סוכר. 3. מכסים בבד גזה (כדי לאפשר לגזים להשתחרר) וסוגרים בגומייה. 4. מאחסנים במקום חשוך וקריר (אך לא במקרר) עד שכל הסוכר נמס. מקפידים לנער אחת למספר ימים. 5. מסננים ומעבירים לבקבוק מעוקר ונקי. 6. מוסיפים כוס אלכוהול, אוטמים היטב ומאחסנים למשך כחודש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il