
המצרכים (5 מנות):
ליוגורט הקפוא:
אופן ההכנה:1הכנת הלימונדה: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. 2. הכנת היוגורט: מערבבים את כל החומרים, מכניסים למקפיא לחצי שעה, מערבבים שנית, מחזירים להקפאה ולאחר כרבע שעה מערבבים שוב. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות. 3. הגשה: מוזגים את הלימונדה לכוסות ובכל כוס שמים 3 כדורי יוגורט. אופציה אלכוהולית: ניתן לוותר על היוגורט הקפוא ולהוסיף ללימונדה קמפרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |