אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

לימונדה עם פירות יער ויוגורט קפוא

מתכון של מסעדת השוקה

|מסעדת השוקה| פורסם16:35
תמונת תקריב של לימון (צילום: אור גץ)
צילום: אור גץ
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • מיץ מ-3 לימונים טריים + גרידה מלימון אחד

  • 1/2 כוס מי סוכר
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות קרח
  • 1 כוס פירות יער קפואים

ליוגורט הקפוא:

  • 1 כוס יוגורט

  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1הכנת הלימונדה: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. 2. הכנת היוגורט: מערבבים את כל החומרים, מכניסים למקפיא לחצי שעה, מערבבים שנית, מחזירים להקפאה ולאחר כרבע שעה מערבבים שוב. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות. 3. הגשה: מוזגים את הלימונדה לכוסות ובכל כוס שמים 3 כדורי יוגורט.

אופציה אלכוהולית: ניתן לוותר על היוגורט הקפוא ולהוסיף ללימונדה קמפרי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il