אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

ליקר גרעיני שסק

ניתן להשתמש בו גם כבסיס לקוקטייל או כתוספת לקינוחים

|mako| פורסם12:38
שסק (צילום: Laborer, Istock)
צילום: Laborer, Istock
Rating:3.840reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 30 חרצני שסק לא קלופים
  • 20 חרצני שסק קלופים (חליטה יכולה לעזור בקילוף)
  • 1/4 ליטר אלכוהול 90%
  • 1/4 ליטר מים מורתחים ומצוננים
  • 250 גרם סוכר
  • 1 כוס ליטר מים

אופן ההכנה:

1מכניסים לצנצנת את החרצנים ומכסים באלכוהול ובמים המורתחים והמצוננים. סוגרים ומעמידים במקום מוצל כ-20 יום. 2. מסננים את החרצנים מהנוזלים. 3. מרתיחים את הסוכר עם כוס המים במשך כ-3 דקות. מצננים, ומערבבים באלכוהול שבו שרו החרצנים. 4. מעבירים את הנוזל לבקבוק נקי, מעוקר ויבש. 5. סוגרים, ומאפסנים במקום מוצל למשך כחודשיים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il