אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

אפרול שפריץ: המשקה המושלם לאירוח קיצי

חלשים בקוקטיילים? אל דאגה, הפעם אתם צריכים רק לזכור את היחס 3:2:1 ואתם כבר בחצי הדרך לאפרול שפריץ - המשקה הכי פשוט, קליל, שמח וכיפי לאירוח ביולי-אוגוסט. אין אפרול בבית? אנחנו ערוכים לכל תרחיש

|mako| פורסם06:47
אפרול שפריץ (צילום: Natalya Ugryumova, ShutterStock)
צילום: Natalya Ugryumova, ShutterStock
Rating:472reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

אפרול שפריץ הוא המשקה המושלם לאירוח קיצי: הוא צבעוני ומתקתק, לא מר מדי ולא מאיים גם על מי שאינו צרכן אלכוהול קבוע ומתאים בדיוק לסיבוב ראש קל עד שהאירוח מתחיל באופן רשמי. בונוס נוסף הוא שקל מאוד לזכור איך מכינים אותו – לפי המתכון הבינלאומי היחס של המרכיבים הוא 1:2:3.

המרכיבים:

פרוסקו. הפרוסקו הוא יין מבעבע איטלקי (מקביל לקאווה הספרדית ולשמפניה הצרפתית). ההעדפה בקוקטייל הזה היא לאחד יבש יחסית. היחס בקוקטייל: 3.

ואם אין לי פרוסקו?פשוט השתמשו ביין נתזים אחר, או פשוט ביין לבן יבש.

אפרול. משקה הבסיס של השפריץ, אפרטיף מתקתק-מריר בטעם הדרי, 11% אלכוהול. היחס בקוקטייל: 2.

ואם אין לי אפרול?יכולים לנסות להמיר בקמפרי, אבל התוצאה תהיה קצת יותר הארד קור (הקמפרי מריר יותר מהאפרול ומכיל כמעט כפול אלכוהול).

מים מוגזים. פשוט סודה. היחס בקוקטייל: 1.

ואם אין לי סודה?רדו לפיצוצייה, תקנו סודה.

המצרכים :

  • 3 מנות פרוסקו
  • 2 מנות אפרול
  • מנה אחת סודה (מים מוגזים)
  • קוביות קרח
  • פרוסות תפוז

אופן ההכנה:

1ממלאים חצי כוס (או קנקן, אנחנו לא שופטים) בקרח.

2מוסיפים פרוסקו, אפרול וסודה ומקשטים בפרוסות תפוז.

3מגישים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il