1 מכינים את גלידת המסקרפונה: מביאים לסף רתיחה חלב בסיר קטן.
2 במקביל, מקציפים במיקסר את החלמונים והסוכר. כשהחלב רותח מזלפים אותו למיקסר תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה, בזרם דק. מחזירים את כל התערובת לסיר ומבשלים תוך כדי טריפה עד שהתערובת מסמיכה. טורפים יחד עם המסקרפונה ומעבירים למכונת גלידה עד קבלת גלידה.
3 מכינים את הבישקוטי: מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 מקציפים חלבונים ואת רוב הסוכר לקצף נוקשה. מערבבים את החלמונים עם חלק מהסוכר שהשארנו בצד. מקפלים יחד את שתי התערובות ומקפלים פנימה את הקמח.
5 מזלפים על סילפאן או נייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר ומחכים שייטמע במסה, לאחר מכן מפדרים פעם נוספת, מזיזים שאריות סוכר ואופים כ- 12 דקות.
6 מכינים את הקראמבל: מערבבים יחד את כל מצרכי הקראמבל, משטחים על תבנית תנור ואופים כ-12 דקות. מעבירים למיקסר ומערבלים לפירורים.
7 מכינים את כדור השוקולד: ממפררים את השוקולד ויוצקים לתבנית חצאי עיגולים. מקפיאים.
8 מרכיבים את הקינוח: מניחים חצי עיגול וממלאים אותו בקראמבל, בגלידה ובבישקוטי. סוגרים עם חצי עיגול נוסף ומניחים בכוס קוקטייל. מגישים ושופכים מעל את הקפה החם.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.