1 מכינים את הדקואז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מקפלים פנימה אבקת סוכר ואבקת שקדים ולאפות ברינג עגול כ-20-22 דקות.
3 מכינים קרמו ליצ'י פטל: משרים את הג'לטין במים ל-10 דקות. בסיר קטן מבשלים את מחיות הפטל והליצ'י עם הביצים, הסוכר והחמאה עד ל-82 מעלות. מוסיפים את הג'לטין, מערבבים עד שהוא נמס ומעבירים לרינג עגול. מקפיאים.
4 מכינים קונפי פטל וליצ'י: מבשלים בסיר את הפטל, הליצ'י, הפקטין והסוכר עד לרתיחה. מעביר לרינג עגול קטן יותר מהעוגה ומקפיאים.
5 מכינים מוס ורדים: מערבבים את הג'לטין עם המים ומשרים ל-10 דקות. מביאים לרתיחה 400 מ"ל מהשמנת ושופכים על השוקולד הלבן. מערבבים לתערובת אחידה יחד עם הג'לטין ומי הורדים. מקררים.
6 מקציפים לקצפת את שאר השמנת ומקפלים לתערובת המקוררת. מעבירים לרינג עגול ומקפיאים.
7 מכינים את הריסוס: ממיסים יחד את שוקולד הלבן, חמאת הקקאו וצבעי המאכל. מקררים ל-35 מעלות.
8 מרכיבים את העוגה: מסדרים את כל השכבות אחת על השניה, חוץ מהקונפי. מרססים את כל העוגה בצורה אחידה ומניחים את הקונפי מעליה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.