אוכל
אוכל
מדור בישול איטי

תבשיל בשר עם דלעת וערמונים

אם אתם מחובבי הבשר, התבשיל הזה הולך להפיל אתכם מהרגליים: צלעות בקר חתוכות לקוביות, שמתבשלות ארוכות עם ערמונים וקוביות דלעת ומעלות ניחוחות של ראס אל חנות - שיעוררו רעב בכל אחד, בכל שעה ביממה

|mako אוכל| פורסם15:52
תבשיל בשר עם דלעת וערמונים (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
Rating:4.5118reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • רבע כוס שמן זית
  • קילו וחצי בשר צלעות בקר, חתוך לקוביות בינוניות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 3 גבעולי סלרי, חתוכים גס
  • 1 כף ראס אל חנות
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כוסות מים
  • 800 גרם דלעת (ללא קליפה וגרעינים), חתוכה לחתיכות בינוניות
  • 2 כוסות ערמונים קלויים

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד.

2באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר והסלרי ומתבלים בראס אל חנות, מלח וסוכר חום. מכסים במים ומביאים לרתיחה.

3מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. מוסיפים את הדלעת והערמונים, ממליחים במידת הצורך, מכסים שוב ומבשלים עוד שעתיים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il