
נתח האסאדו, שנקרא גם שפונדרה וקשתית, מאופיין בשכבות שכבות של בשר ושומן, מה שהופך אותו לעסיסי במיוחד. הנתח נמכר עם או בלי עצם (במתכון הזה אנחנו משתמשים בנתח עם העצם), ומיועד לתבשילי קדירה, בעיקר כאלה שמתבשלים זמן רב (לכן הוא מאוד מתאים לחמין, למשל). זה גם הנתח שממנו מכינים את האסאדו הדרום אמריקאי המפורסם, ומכאן שמו. המצרכים (6 מנות):
לקראת סיום:
אופן ההכנה:1מתבלים את האסאדו במלח ופלפל שחור. 2מחממים את השמן בסיר. מזהיבים את הבצל והשום, מוסיפים את האסאדו וכוס מרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה וחצי. 3מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומתבלים. מביאים לרתיחה קלה ומבשלים כ-50 דקות נוספות. 4לקראת סוף הבישול מוסיפים את גרידת הלימון והכוסברה הקצוצה. 5מגישים עם קוסקוס או אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |