1מחממים מעט שמן בסיר בינוני. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מאפיר, בערך 4-5 דקות. מוסיפים את היין האדום ובוחשים היטב תוך גירוד התחתית של הסיר, כדי להסיר את המשקעים.
2ממיסים את משחת הציר בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר יחד עם הפירות היבשים, המרווה והערמונים.
3מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומנמיכים את האש.
4מבשלים 2-3 שעות, עד שהבשר מתרכך והפירות היבשים מתמוססים לתבשיל ומסמיכים אותו. מערבבים מדי חצי שעה.
5מגישים עם עלי מרווה טריים או עשבי תיבול אחרים.
לבלוג של עז תלם
>> כל המתכונים לראש השנה