
קדירת בקר בבירהקדירה ממוצא בלגי בסגנון הבישול הישן, המבוססת על מתכון של רות סירקיס![]() צילום: משק 8, יחסי ציבור |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת כבדה את השמן ומשחימים היטב את הבשר עד שהוא "סגור" מכל הכיוונים. מעבירים לקדירה חסינת חום ומחממים תנור ל-160 מעלות. 2מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים קמח וסוכר חום ומטגנים עוד דקה. 3מוסיפים למחבת את החרדל, הבירה והחומץ ומביאים לרתיחה. מגרדים בכף עץ את תחתית הסיר כדי לנצל את המשקעים שנדבקו שם. 4מוסיפים את תוכן המחבת לקדירה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה על הכיריים. 5מכסים את הקדרה במכסה או בנייר כסף ואופים בתנור 3 שעות, עד שהבשר רך. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |