אוכל
אוכל
מדור בישול איטי

מג'דרה עם מסבחה

פשוט, קל וטעים

|mako| פורסם18:30
מג'דרה (וידאו WMV: mako)
Rating:59reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למג'דרה

  • 2 כוסות אורז פרסי

  • 1/2 כוס עדשים ירוקות
  • 1/2 כוס עדשים אדומות
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • מעט שמן
  • 3 כוסות מים
  • מלח לפי הטעם

למסבחה

  • 1 כוס גרגירי חומוסשהושרו למשך לילה

  • 3/4 טחינה גולמית
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 לימון
  • 1 עגבנייה מגוררת

אופן ההכנה:

1מכינים את המג'דרה: מבשלים את העדשים במים ומלח עד לרמת אל דנטה. מסננים. 2. חותכים את הבצל לקוביות, מקלפים את הגזר ומגררים בפומפייה, ומאדים ביחד במעט שמן עד שהבצל שקוף. 3. מוסיפים את העדשים. 4. מחממים בסיר את האורז עם מעט שמן, מוסיפים את העדשים, הבצל והגזר ומאדים מעט ביחד. 5. מוסיפים 3 כוסות מים, מרתיחים ומנמיכים את האש למינימום. 6. מכסים ומבשלים 18 דקות. 7.מכינים את המסבחה:מבשלים את החומוס במים עד התרככות. מסננים ומוסיפים טחינה גולמית, שום ומלח. מוסיפים את העגבנייה המגוררת. מגישים עם המג'דרה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il