אוכל
אוכל
מדור בישול איטי

קונפי פרגיות

תבשיל פרגיות, ירקות שורש ועשבי תיבול - ללקק את האצבעות

|mako אוכל| פורסם23:03
קונפי פרגיות (צילום: רועי ברקוביץ')
צילום: רועי ברקוביץ'
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 12 יחידות פרגית
  • מבחר ירקות שורש ארומטיים, חתוכים לקוביות
  • כוס וחצי ציר ירקות (עשוי מבצל, גזר, שום, סלרי ופטרוזיליה - שורשים ועלים)
  • 2 כפות שמן זית
  • כף סוכר דמררה
  • מלח ים ופלפל שחור טרי גרוס
  • תערובת יבשה של מרווה, תימין ורוזמרין

אופן ההכנה:

1מניחים את הפרגיות על מצע של ירקות שורש חתוכים בתבנית. יוצקים ציר, שמן, סוכר, מלח ופלפל שחור ותערובת עשבי תיבול.

2אוטמים את התבנית היטב, ואופים 5 שעות בחום נמוך.

3בעשר הדקות האחרונות הופכים את הפרגית, טועמים ומתקנים תיבול.

4מזרזפים שמן זית ומגישים עם סלט ירוק ואורז לבן נקי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il