
רצועות עוף בקרם קארי וירקותיש מנות שגם כשלא רעבים, הריח שלהן פשוט מחייב טעימה. רצועות העוף המטוגנות האלה, עם כל הירקות שמצאתם במקרר, הן בדיוק כאלה – אז איזה מזל זה שלוקח פחות מחצי שעה להכין אותן, נכון?![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לרצועות העוף:
לירקות:
אופן ההכנה:1בקערה מניחים את רצועות העוף. יוצקים את רוטב הסויה, הטריאקי והשום, ומניחים בצד ל-15 דקות. 2במחבת מקפיצים את הבצל (על להבה גבוהה). מוסיפים את חזה העוף (ללא המרינדה) ומטגנים כ-5 דקות. 3מוסיפים את השום לדקה נוספת. 4מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מגישים מעל אורז יסמין. * המוצרים באדיבותמזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ >> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון ברוטב פלפלים מרוקאי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |