אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

רצועות עוף בקרם קארי וירקות

יש מנות שגם כשלא רעבים, הריח שלהן פשוט מחייב טעימה. רצועות העוף המטוגנות האלה, עם כל הירקות שמצאתם במקרר, הן בדיוק כאלה – אז איזה מזל זה שלוקח פחות מחצי שעה להכין אותן, נכון?

|mako אוכל| פורסם07:23
רצועות עוף בקרם קארי וירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.237reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לרצועות העוף:

  • 500 גרם רצועות עוף
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 שיני שום, קצוצות

לירקות:

  • 3 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • חצי כרוב אדום חתוך לפרוסות דקות
  • חצי כרוב לבן חתוך לפרוסות דקות
  • כוס תירס קפוא או מקופסא
  • 400 גרם קרם קוקוס
  • 3 כפות רוטב קארי אדום
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי סמיך
  • מלח לפי הצורך

אופן ההכנה:

1בקערה מניחים את רצועות העוף. יוצקים את רוטב הסויה, הטריאקי והשום, ומניחים בצד ל-15 דקות.

2במחבת מקפיצים את הבצל (על להבה גבוהה). מוסיפים את חזה העוף (ללא המרינדה) ומטגנים כ-5 דקות.

3מוסיפים את השום לדקה נוספת.

4מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מגישים מעל אורז יסמין.

* המוצרים באדיבותמזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון ברוטב פלפלים מרוקאי
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il