
עד חצות ביתיהמתכון ששבר את הרשת – ממתק עד חצות בשתי דקות הכנה, על השעון! מתכון כל כך קל וטעים, שפעם אחרי פעם אנחנו מכינים אותו כדי שיהיה קינוח במקפיא לעת מצוא, ופעם אחרי פעם מחסלים אותו בשניות |
המצרכים (9 מנות):
אופן ההכנה:1ממיסים בפולסים במיקרו את שוקולד החלב. 2ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד הלבן. 3שופכים את השוקולדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת כף מורחים אותם בשכבה אחידה ויחסית עבה. 4מסדרים את הפתיבר על השוקולד המומס. 5מכניסים למקפיא ל-15 דקות, חותכים למלבנים וזוללים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה עד חצות ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל** החטיף יישמר במקפיא, ככל שתאפשרו לו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |