
לביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנותבעוד פחות משבועיים מדליקים נר ראשון, וזה הזמן להתחיל למלא את היומן לשמונת ימי חנוכה. אנחנו היינו מתחילים עם באנקר - לביבות תפוחי אדמה ובטטה (רק קחו בחשבון אורחים שירצו לחזור גם לשאר הנרות)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :ל-15-20 לביבות:
אופן ההכנה:1. מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
כל המרכיבים ללביבות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
2 מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים בעזרת מזלג לאיחוד. 3 מחממים שמן במחבת רחבה.
הצעת הגשה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 סוחטים בעזרת לחיצה עם כפות הידיים את הנוזלים, יוצרים לביבה ורק כשהלביבה ללא נוזלים מכניסים אותה לטיגון בשמן חם. 5 מטגנים את הלביבות היטב משני הצדדים כ-2-3 דקות, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים
לביבות מטוגנות מתפוחי אדמה ובטטות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
*מומלץ להגיש לצד ציזיקי או שמנת עם קצת צ'ילי יבש גרוס.
|