1 טורפים בקערה קמח, סוכר, ביצים ומחצית מכמות החלב עד לקבלת בלילה אחידה (אם אתם מעדיפים, אפשר להשתמש במעבד מזון או בבלנדר).
2 מוסיפים את יתרת החלב ואת החמאה המומסת, השמן והווניל וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה וללא גושים (יש גוש שמסרב להתפרק? כסחו אותו עם בלנדר מוט).
3 מחממים מחבת רחבה בקוטר 26 או מחבת קרפים על להבה בינונית, ומשמנים במעט חמאה.
4 מוזגים שליש כוס מהבלילה אל המחבת החמה ומטים אותה לצדדים כך שהבלילה תתפרש על המחבת באופן אחיד. מטגנים כדקה או עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני. מוציאים וממשיכים עם שאר הבלילה.
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
5 מניחים את הקרפים בערמה זה על זה, כדי לשמור עליהם מהתייבשות.
6 מגישים עם ממרחים שאוהבים, או שעוטפים היטב ושומרים במקרר או במקפיא.