
איך מכינים תרכיז טבעי לילדים?וואו, ממש בקלות. מכינים סירופ ממים וסוכר, מוסיפים את הפרי ומבשלים 5 דקות. תכלס, פדיחה שלא עשינו את זה קודם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את המים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. 2מבשלים תוך כדי רתיחה כ-5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהנוזל מסמיך מעט ומתקבל סירופ סוכר. 3מוסיפים את הפירות החתוכים, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ-5 דקות. 4מסירים מהאש ומצננים. טוחנים בבלנדר למחית חלקה. מסננים אם יש צורך, ושומרים במקרר. 5להגשה: שמים 2 כפות תרכיז בכוס, ממלאים במים, מערבבים ושותים לרוויה. * בתמונה: תרכיזים ממנגו ומפטל בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |