אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

לביבות קישואים

מגוונים את חנוכה עם ירק בלביבה. מומלץ להגיש חם, עם רוטב קר

|טל ושני| פורסם19:16
לביבות קישואים של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.129reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 קישואים מגוררים גס
  • 1 בצל בינוני מגורר
  • 2 שיני שום
  • 1 ביצה
  • מעט תימין (לפי הטעם)
  • מלח, פלפל
  • מעט אגוז מוסקט
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1סוחטים את הנוזלים של הקישואים והבצל במסננת, ומעבירים לקערה.

2מוסיפים את שאר החומרים: השום, הביצה, התימין, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והקמח, ומערבבים היטב.

3יוצרים לביבות, ומטגנים במעט שמן משני הצדדים עד הזהבה.

>> לכל מתכוני הלביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il