
לביבות תירס וגבינותזה הזמן לגשת לילדים, להעיר אותם אם צריך ולהודיע להם שהיום הם אחראים על ארוחת הערב למשפחה. זה הזמן - וזה המתכון (ורגע לפני שאתם שואלים: אפשר להשתמש בכל תירס שהוא - קופסת שימורים, קפוא או טרי) |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים בקערה. 2יוצרים לביבות בכפות ידיים רטובות, ומטגנים משני הצדדים. אם הבלילה רטובה ממש – יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטילים אותן ישר למחבת. 3מגישים עם יוגורט\שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים לביבות תירס וגבינות. כמה דקות ומוכן|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:תירס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |