אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

שווארמה פרגיות

מנה ביתית ונהדרת בחמש דקות עבודה. לא תאמינו כמה זה טעים כשמכינים את זה לבד

|חבל על הזמן, הוצאת מודן| פורסם07:00
שווארמה פרגיות (צילום: דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן)
צילום: דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן
Rating:4.5245reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים
  • 600 גרם נתחי פרגיות (ירך עוף ללא עור ועצמות), חתוכים לרצועות
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית גדושה בהרט (תערובת תבלינים)
  • 1 כפית סומאק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 50 גרם צנוברים, קלויים (לא הכרחי)

להגשה:

  • טחינה ירוקה
  • צנוניות
  • סלט ירקות
  • הריסה

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת כבדה את שמן הזית ומטגנים את הבצל 5 דקות. מוסיפים את הפרגיות והתבלינים ומטגנים על להבה בינונית כ-8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר מזהיב ונעשה רך.

2מוסיפים את הצנוברים ומטגנים דקה. מגישים חם, עם התוספות שאוהבים. אפשר בתוך פיתה או לאפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il