אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

סמורס באייר פרייר

כשראינו בטיקטוק את הטרנד הזה, שהוא מאוד אמריקאי במהותו, היה לנו ברור שאנחנו חייבים לנסות אותו ומהר. 4 דקות אחר כך, בעודנו מנגבים תערובת חמימה של מרשמלו ושוקולד מומס עם פתיבר, הבנו כמה צדקנו

|mako אוכל| פורסם10:24
Rating:3.116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 חבילת מרשמלו לבן
  • חצי חבילת (50 גרם) שוקולד חלב
  • ביסקוויטים (לניגוב)

אופן ההכנה:

1מרפדים את תבנית האייר פרייר בנייר אפייה.

2מפזרים את המרשמלו ומעליו את השוקולד.

3מכניסים לאייר פרייר ל-3 דקות על טמפרטורה של 180 מעלות.

4טובלים ביסקוויטים בתערובת החמה וזוללים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

סמורס באייר פריירסמורס באייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכל
תגיות:צ'יפס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il