
סמורס באייר פריירכשראינו בטיקטוק את הטרנד הזה, שהוא מאוד אמריקאי במהותו, היה לנו ברור שאנחנו חייבים לנסות אותו ומהר. 4 דקות אחר כך, בעודנו מנגבים תערובת חמימה של מרשמלו ושוקולד מומס עם פתיבר, הבנו כמה צדקנו |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרפדים את תבנית האייר פרייר בנייר אפייה. 2מפזרים את המרשמלו ומעליו את השוקולד. 3מכניסים לאייר פרייר ל-3 דקות על טמפרטורה של 180 מעלות. 4טובלים ביסקוויטים בתערובת החמה וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים סמורס באייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכלתגיות:צ'יפס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |