
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1שמים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים. 2מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים כף שמן. 3מתבלים את הפרגיות בפלפל לבן וצורבים אותן משני הצדדים על המחבת, דקה מכל צד, עד להשחמה. מוציאים ומניחים על מגש. פרגית בטריאקי, שום וג'ינג'ר - הכנה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את השום והג'ינג'ר עד להזהבה קלה, כחצי דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב למחבת. מגבירים את הלהבה ומבשלים את הרוטב לצמצום, כ-3 דקות. 5מחזירים את הפרגיות הצרובות ונותנים להן לספוג טעמים במחבת כדקה נוספת. 6מוסיפים את השעועית, מפזרים שומשום ומערבבים. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |