
המצרכים (4 מנות):
לחלומי:
לרוטב (ויניגרט חרדל):
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית. מוסיפים את שמן הזית לאט לאט בזילוף עדין, תוך כדי טריפה (אפשר גם להשתמש בבלנדר מוט ידני). 2הסלט: חותכים את החסה לרצועות דקות ואת הפלפל שושקה לטבעות קטנות. פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות וחוצים את כל העגבניות (אם אין שרי צהובות ושרי מנומרות - מחליפים הכל בעגבניות שרי רגילות). קוצצים דק את הכרוב הסגול ועלי התרד. 3קולים את גרעיני החמנייה והדלעת והאגוזים קלייה קצרה על מחבת לוהטת (נזהרים לא לשרוף). 4מערבבים את כל הירקות עם רוטב הוויניגרט, ומפזרים מלמעלה את האגוזים והגרעינים. 5מקמחים קלות את רצועות החלומי, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם (ממש כמו שניצל). מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מסדרים על הסלט ומגישים. * המתכון באדיבות טל הולצר, שף מסעדת יאסו תל אביב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |