
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל לקוביות בינוניות. 2מכינים את שבבי האורז: מרתיחים מים, שופכים אותם לקערה גדולה, מוסיפים את השבבים ל-2 דקות עד לריכוך ומסננים (אפשר גם להשרות במים פושרים-חמימים כחצי שעה-שעה). 3מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העוף, את התבלינים היבשים והסילאן ומפוררים את העוף בעזרת מזלג לפירורים קטנים. 3מוסיפים למחבת את שבבי האורז, פטרוזיליה קצוצה וסויה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4מערבבים מעט לאיחוד, מורידים מהאש ומגישים. בתיאבון! עוף טחון מוקפץ עם שבבי אורז|צילום: פאני דוד, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |