אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

מוקפץ עוף וירקות זריז וטעים

זה נראה קצת כמו פסטה קרועה, אבל מדובר בשבבי אורז שמקפיצים עם עוף טחון, תבלינים, סויה ופטרוזיליה קצוצה. אחלה של ארוחת ערב במעט מאמץ. מעכשיו כשאין לנו מה להכין עם העוף המופשר שלנו - אנחנו הולכים על זה

|mako אוכל| פורסם21:36
עוף טחון מוקפץ עם שבבי אורז (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:455reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 1 בצל
  • שקית שבבי אורז
  • מעט שמן זית לטיגון
  • חצי קילו עוף טחון
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • כפית תבלין פילדלפיה או גריל עוף
  • 2 כפיות סילאן טבעי
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 3-4 כפות סויה

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצל לקוביות בינוניות.

2מכינים את שבבי האורז: מרתיחים מים, שופכים אותם לקערה גדולה, מוסיפים את השבבים ל-2 דקות עד לריכוך ומסננים (אפשר גם להשרות במים פושרים-חמימים כחצי שעה-שעה).

>> מתכונים לראש שנה

3מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העוף, את התבלינים היבשים והסילאן ומפוררים את העוף בעזרת מזלג לפירורים קטנים.

3מוסיפים למחבת את שבבי האורז, פטרוזיליה קצוצה וסויה.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

4מערבבים מעט לאיחוד, מורידים מהאש ומגישים. בתיאבון!

עוף טחון מוקפץ עם שבבי אורזעוף טחון מוקפץ עם שבבי אורז|צילום: פאני דוד, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il