אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

פתיתים ברוטב רוזה

פתיתים יכולים להיות תוספת משמימה לגמרי, אבל גם פיתוי מטריף שאי אפשר לעמוד בפניו. כאן מדובר במקרה השני – והכל בזכות רוטב רוזה אדיר וגבינת מוצרלה שנותנת את הטאץ' הסופי. התמכרות קשה בעוד 3... 2... 1...

|mako אוכל| פורסם15:04
פתיתים ברוטב רוזה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:4.551reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 20 גרם חמאה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כוסות פתיתים
  • 1 שמנת מתוקה 32% או שמנת לבישול 15%
  • 2 וחצי כוסות מים
  • 3 עלי בזיליקום
  • 1 כפית אורגנו
  • חצי כף מלח
  • רבע כף צ'ילי גרוס
  • רבע כף פלפל שחור גרוס
  • חצי חבילה של גליל מוצרלה

אופן ההכנה:

1צורבים את עגבניות השרי עם שמן זית וחמאה במחבת עמוקה 2-3 דקות.

2מוסיפים למחבת שום כתוש ופתיתים ומערבבים.

3מוסיפים שמנת מתוקה, מים, בזיליקום, אורגנו ותבלינים ומערבבים 5-7 דקות, עד שהפתיתים מוכנים (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו עוד רבע כוס מים).

4פורסים את גליל המוצרלה ומניחים מלמעלה. מערבבים וזוללים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

פתיתים רוזהפתיתים רוזה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il