
דג סלמון על מצע של סלרימנה מהירה להכנה בה הסלמון הוורדרד מקבל חיזוק מרוטב חריף ומענג והכל על מצע סלרי, הרבה שום ומעט מאוד עבודה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1במחבת מחממים שמן זית ומקפיצים עלי סלרי, שום כתוש וכוסברה קצוצה. ברגע שהסלרי נעשה רך, מוסיפים פלפל שחור, מלח ומעט כורכום וכמון ואת הלימון סחוט. 2רוטב הדגים: בסיר מחממים שמן, מוסיפים שום כתוש, פלפלים חריפים, עגבניות שרי, פלפל שאטה ופיסטוקים. מבשלים עד שהשום מתרכך. מוסיפים פפריקה חריפה. כשהרוטב מוכן, שמים את הסלמון בתוך הסיר על הרוטב, למשך 5 דקות בלבד. 3מוציאים את הסלמון לצלחת וזורים עלי כוסברה מעל עם מעט שקדים מטוגנים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |