
פשטידת טורטייה ב-10 דקותהרשתות החברתיות מתפקעות מגרסאות לפריטטת טורטייה בתבנית, אז החלטנו לנסות גם - ואנחנו יכולים לדווח רשמית שההייפ מוצדק. אנחנו הכנסנו פנימה תרד, אפונה (אפילו בלי להפשיר!) ומוצרלה, ומה נאמר? יציאה שווה ממש![]() צילום: לין לוי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לתבנית מרובעת קטנה:
אופן ההכנה:1משמנים את התבנית במעט שמן זית ומחממים תנור או טוסטר ל-180 מעלות. 2מסדרים את הטורטיות כך שיכסו את כל התבנית וקצותיהן יבצבצו החוצה (ראו בתמונה). 3שוברים פנימה את הביצים ומערבבים במזלג. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים. 4מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהמוצרלה ומערבבים במזלג. 5מפזרים את המוצרלה. 6מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כרבע שעה. שלב 1: מרפדים תבנית בטורטיות|צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 2: שוברים פנימה את הביצים|צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 3: מוסיפים את שאר המרכיבים|צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 4: ולסיום את המוצרלה|צילום: לין לוי, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |