אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

שקשוקה

מתכון להכנת שקשוקה בקלות ובמהירות

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם18:28
שקשוקה עם יוגורט - הגשה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.3280reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 פלפלים אדומים חריפים קצוצים גס
  • 2 פלפלים אדומים טריים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות פלפל-צ'ומה
  • 2 עגבניות קצוצות גס
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • חצי כפית כמון
  • 8 ביצים טריות

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים תוך ערבוב כדקה.

2מוסיפים את הפלפל-צ'ומה וממשיכים לטגן עוד כדקה.

3מוסיפים את העגבניות, התבלינים ומעט מים, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות יחד.

4שוברים את הביצים פנימה בזהירות, אחת אחת, ומבשלים על להבה נמוכה עד שהחלבון מתייצב והחלמון רך ורוטט.

* אפשר להוסיף לתבשיל לפני הוספת הביצים נקניקיות מרגז מטוגנות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il