
המצרכים :
אופן ההכנה:1מנקים בעדינות את האספרגוס ונזהרים לא לפגוע בפרח. 2מכניסים לסיר עם מים רותחים לשתיים שלוש דקות לחליטה. כשהצבע משתנה מעבירים מיד ובעדינות לקערה עם מים קרים (כך תהליך הבישול נפסק והצבע הירוק החזק נשמר). 3מחממים במחבת חמאה, מוסיפים את עלי המרווה. כשהחמאה נמסה וחמה (להיזהר לא לשרוף), מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים יחד כדקה. 4מוציאים את האספרגוס מהמים הקרים ומסננים. 5אופן ההגשה: מניחים בצורה יפה את האספרגוס על צלחת, יוצקים את החמאה מהמחבת, מפזרים מעט פלפל, מלח ופרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |