
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מנקים את הכבדים (מסלקים שומן וגידים). 2קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות. 3מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים להזהבה. 4מוסיפים את הכבדים לבצל המטוגן. ממשיכים לטגן על אש גבוהה עד לשינוי הצבע. לאחר מכן מנמיכים את האש וממשיכים לטגן מספר דקות (יש לשים לב לתהליך הטיגון ולא לייבש את הכבדים). 5בגמר הטיגון מוציאים את הכבדים, הבצל המטוגן והשמן לקערה, מוסיפים את הביצים ומועכים למרקם הרצוי. 6מוסיפים את הבצל הקצוץ החי ומערבבים. 7מוסיפים שמן במידה וחסר. 8מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומאזנים את התיבול לפי הטעם. 9מגישים לצד הביצים הפרוסות ומפזרים במעט פפריקה. להגשה: מומלץ להגיש עם פרוסות לחם או חלה ומלפפון חמוץ. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות) – כבדי עוף עסיסיים קצוצים:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |