אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

כבדי עוף עסיסיים קצוצים

השילוב הקלאסי והמנצח של כבדים ובצל מטוגן

|מאסטר שף| פורסם15:37
כבדי עוף עסיסיים קצוצים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.9107reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 500 גרם כבדי עוף
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק לטיגון
  • 2 ביצים קשות
  • 1 בצל קצוץ דק להוספה למנה
  • 4 כפות שמן לטיגון
  • מלח ופלפל גרוס

להגשה:

  • פרוסות לחם או חלה (ניתן גם לקלות אותן)
  • מלפפון חמוץ
  • 2 ביצים קשות פרוסות

אופן ההכנה:

1מנקים את הכבדים (מסלקים שומן וגידים).

2קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות.

3מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים להזהבה.

4מוסיפים את הכבדים לבצל המטוגן. ממשיכים לטגן על אש גבוהה עד לשינוי הצבע. לאחר מכן מנמיכים את האש וממשיכים לטגן מספר דקות (יש לשים לב לתהליך הטיגון ולא לייבש את הכבדים).

5בגמר הטיגון מוציאים את הכבדים, הבצל המטוגן והשמן לקערה, מוסיפים את הביצים ומועכים למרקם הרצוי.

6מוסיפים את הבצל הקצוץ החי ומערבבים.

7מוסיפים שמן במידה וחסר.

8מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומאזנים את התיבול לפי הטעם.

9מגישים לצד הביצים הפרוסות ומפזרים במעט פפריקה.

להגשה:

מומלץ להגיש עם פרוסות לחם או חלה ומלפפון חמוץ.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות) – כבדי עוף עסיסיים קצוצים:

אנרגיה428 קלוריות
חלבונים44 גרם
פחמימות14 גרם
שומנים20 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il