
בורגול עם עגבניותבורגול לבד לא נחשב מנה, ומה לעשות שלא תמיד יש כוח להשקיע בבצל מטוגן, שלא לדבר על פטריות ושאר גוזלי זמן. בימים כאלה אנחנו מתקתקים את התוספת הזאת: בורגול, עגבניות, קצת שום, שמן זית ומלח. סה טו![]() צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן זית בסיר, מועכים את שן השום ומוסיפים. 2מוסיפים את הבורגול ומטגנים קלות. 3מוסיפים את המים, המלח והעגבניות. 4מערבבים, מכסים את הסיר במגבת ומניחים ל-15 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |