
חזה עוף בסויה ותבליניםכמה כיף שהארוחה הכי מהירה בעולם היא גם כזו טעימה: מעמידים סיר אורז על האש, ועד שהוא מבושל - העוף כבר מוכן![]() צילום: רותה ט, טעים ללא גלוטן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בווק על להבה גדולה. 2מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך בחישה בעזרת שתי כפות עץ, עד שהנתחים משנים צבע ללבן. 3מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. 4מוסיפים את רוטב הסויה, המים ושמן השומשום, וממשיכים להקפיץ כ-5 דקות. 5מגישים חם מעל מצע של אורז או פירה. * המתכון באדיבות הבלוגטעים ללא גלוטןבתפוז הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |