
נתקלנו בהברקה הזאת כבר מזמן, באיזה מייל שהתגלגל אלינו לג'אנק, ועד שלא ניסינו בעצמנו לא האמנו. מאיר קוקבוק, אחד הכותבים הקבועים של אתר "אוכל טוב", יצא למשימה לבדוק האם ייתכן שהגלידה שנשארה לה בפריזר שלנו יכולה להפוך לעוגה אמיתית, וחזר עם תשובה חיובית. אתם צריכים שתי כוסות גלידה וכוס וחצי קמח תופח, וזהו. הסוכר, תמצית הווניל והשוקולד צ'יפס הם רק שדרוג. המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים את הגלידה בטמפרטורת החדר (זה יקל על הלישה) ומוסיפים את הקמח ואת שאר המצרכים. 3לשים עד שכל התערובת מתאחדת לבצק נעים למגע. 4משמנים תבנית אפיה במעט שמן צמחי ומניחים בו את הבצק (קחו בחשבון שהבצק גדל לגודל כפול). 5אופים במשך כ-15 דקות ובודקים עם קיסם האם העוגה מוכנה. 6מוציאים, מקררים וזוללים. >> עוגת שוקולד שעובדת על כולם![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |