
מוקפץ צמחוני טעים ובריאאם תשאלו את רון יוחננוב, הסוד לכל מוקפץ אסייתי שמכבד את עצמו הוא בסיס של שום, ג'ינג'ר וצ'ילי חריף. יש לכם את אלה? יאללה, תתחילו להעמיס למחבת ירקות וטופו, ולא לשכוח את האורז![]() צילום: יוגב מאיר, ארוחה לכל המשפחה, רון יוחננוב |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את כל המרכיבים בקערות על השיש. 2מחממים במחבת שמן שומשום ושמן זית ומטגנים את הטופו מכל הצדדים. 3מוסיפים למחבת את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר. מערבבים כדקה, כדי שלא יישרף. 4מוסיפים את הגזר והאפונה. 5מוסיפים רוטב סויה. 6מוסיפים את האורז המוכן למחבת ומערבבים. אפשרות נוספת: להגיש את הירקות המוקפצים על האורז. 7מגישים עם בצל ירוק ועוד קצת צ'ילי חריף, אם רוצים. המתכון מתוך פרק 3 בתוכנית "ארוחה לכל המשפחה".לצפייה בתוכנית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |