אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

אורז בתה

מתכון פשוט לבישול אורז בתה

|אתר ויסוצקי| פורסם10:56
אורז בסמטי (צילום: 2sxc)
צילום: 2sxc

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • • ½1 כוסות אורז ארוך
  • • 1 כף מרגרינה או שמן
  • • 3 כוסות תמצית תה רותחת
  • • 1/4 כפית זנגביל
  • • 1/5 כפית פלפל שחור
  • • 1/5 כפית פלפל אנגלי טחון
  • • 1כפית מלח
  • • 1/4כפית קינמון

אופן ההכנה:

• שוטפים את האורז במים מספר פעמים ומניחים במסננת לניקוז המים. • בסיר גדול, ממיסים מרגרינה ומטגנים בה את האורז תוך כדי בחישה, עד שקיפות. • מוסיפים את התה הרותח ואת התבלינים ומבשלים על להבה גדולה עד שנוצרות בועות על פני האורז ורוב הנוזלים נספגו בו. • מכסים היטב את הסיר, מעבירים ללהבה נמוכה יותר וממשיכים לבשל במשך מספר דקות נוספות. • מכבים את האש ומניחים לסיר לעמוד מכוסה 5 דקות נוספות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il