
עראייס עוף בטוסטראם רק היינו יודעים כמה פשוט להכין עראייס בבית, כנראה כבר מזמן היינו עוברים לתזונה שמבוססת על פיתות ועוף טחון (מה לעשות, אצלנו הילדים מעדיפים עוף). במחשבה שנייה, אף פעם לא מאוחר![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-10 מנות קטנות:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המילוי. 2מחממים את הטוסטר. 3ממלאים את הפיתות בשכבה לא עבה מתערובת העוף ומניחים בטוסטר לחיצה. מברישים מלמעלה בשמן זית, סוגרים את הטוסטר וצולים כ-10 דקות. 4הופכים, מברישים בשמן זית מהצד השני וצולים 2 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel * אם נשארה תערובת אפשר לכדרר כדורים, לשטח מעט ולצלות במחבת משומנת מעט. תגיות:עראייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |