אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

לחם תירס ואורגנו טרי

קמח תירס זה סבבה, אבל לחם עם תירס אמיתי? זה כבר עולם אחר. חצי שעה והיופי הזה שלכם

|mako אוכל| פורסם12:30
לחם תירס ואורגנו טרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.839reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כוסות חלב
  • 2 ביצים
  • 90 גרם חמאה מומסת
  • כוס וחצי קמח תירס
  • 1 כוס גרגירי תירס
  • ½ כוס קמח רגיל
  • 4 כפות סוכר
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • ¾ כפית מלח
  • ½ כוס עלי אורגנו טריים, קטנים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את כל הנוזלים יחד בקערה (חלב, ביצים, חמאה מומסת). בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים. יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים, ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה.

3משמנים תבנית אפייה מוארכת (תבנית לחם) בחמאה ויוצקים לתוכה את התערובת.

4אופים 25 דקות. מקררים, ורק לאחר מכן פורסים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il