אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום

לביבות לא שגרתיות ומלאות בכל טוב: רק לערבב, לטגן ולהתענג

|טל ושני| פורסם09:06
לביבות שקדים ובזיליקום של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
  • 3 כפות בזיליקום קצוץ
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 כף גבינת פרמזן מגורדת
  • 3/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס
  • 1/3 כוס שקדים מולבנים טחונים גס
  • 3 ביצים
  • 1 כף קמח
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מועכים את תפוחי האדמה כמו לפירה.

2מוסיפים את עשבי התיבול, הגבינות, האגוזים והביצים ומערבבים למסה אחידה.

3מוסיפים את הקמח ומערבבים.

4יוצרים לביבות ומטגנים בשמן לא רותח, מוציאים לנייר סופג ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך היה!

>> רוצים לדעת עוד על השקד הישראלי?

>> לכל מתכוני הלביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il