
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 180 מעלות ומורחים חמאה בנדיבות על התחתית והדפנות של תבניות אפייה אישיות חסינות חום. 2ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק. מורידים מהאש, מוסיפים סוכר וטורפים היטב כ-1/2 דקה. 3מוסיפים ביצים, חלמונים ומלח וטורפים היטב עד לאיחוד החומרים. 4מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת. 5יוצקים לכל תבנית אפייה משומנת כ-2 כפות של מסת השוקולד, מניחים במרכז כפית גדושה של ממרח לוטוס קר ומכסים בכף נוספת ממסת השוקולד. 7אופים כ-15 דקות, עד שהעוגות תופחות מעט ועל פניהן נוצר קרום יבש דק. מרכז העוגות אמור להיות קצת רוטט. 8הופכים את העוגות על צלחת, זורים מעל קקאו או אבקת סוכר ומגישים. אפשר עם כדור גלידת וניל בצד. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי >> בפעם שעברה הכנו כאן טארט לוטוס ללא אפייה במילוי קרמל מלוח ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |