
פסטה רוזה פרווהבאופן בלתי מפתיע, אפשר להכין פסטה רוזה נהדרת שהיא גם פרווה וגם טבעונית. אתם רק צריכים לשים יד על פחית של קרם קוקוס, ולהכין מנה נפלאה בסיר אחד שכולם יכולים ליהנות ממנה |
המצרכים (2 מנות):ל-2 מנות
אופן ההכנה:1 מוסיפים לסיר בינוני שמן, עגבניות שרי, שום כתוש ורסק עגבניות. מערבבים היטב. 2 מוסיפים את קרם הקוקוס, מלח ואת הפסטה. מוסיפים את המים. מערבבים היטב. 3 מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים במשך 15-20 דקות עד לריכוך של הפסטה. 4 חשוב לערבב את הפסטה כמה פעמים במהלך הבישול כדי לוודא שהיא לא נדבקת לסיר.
פסטה רוזה פרווה. מוכנה בצ'יק | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
פסטה רוזה פרווה. תודה לך, קרם קוקוס | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
טוסט פסטה בטוסטר | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|