אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

סלט עוף עם אפונה וברוקולי

רעבים? יש לנו בשבילכם מנה שתסגור לכם את כל הפינות בצלחת אחת: יש בה עוף, יש ברוקולי בטמפורה ויש עוד המון דברים טעימים. אפשר לקרוא לזה סלט - אבל אל תצפו למלפפון ועגבנייה

|mako אוכל| פורסם07:19
סלט עוף עם אפונה וברוקולי (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 400 גרם פילה עוף (החלק שנמצא בין חזות העוף. בקשו מהקצב)
  • ראש ברוקולי, מפורק לפרחים
  • שמן לטיגון עמוק
  • כוס קוואקר
  • פלפל שחור
  • פפריקה (מתוקה או חריפה)
  • מלח
  • אורז לבן, רצוי עגול, מבושל
  • כוס אפונה קפואה, חלוטה
  • כוס ערמונים קלופים מוכנים לאכילה
  • פלפל צ'ילי, קצוץ

לטמפורה:

  • כוס קמח לבן
  • כף חרדל
  • כוס בירה
  • ביצה

לרוטב:

  • 2 כפות רוטב סויה איכותי
  • כף רוטב צ'ילי מתוק
  • כף סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1מתבלים את פילה העוף בפלפל, פפריקה ומעט מלח. מחממים מחבת פסים ללא שמן וצורבים את העוף משני צדדיו, כ-3 דקות מכל צד. מניחים בצד.

2הברוקולי: טורפים יחד את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה. מכינים צלחת שטוחה עם קוואקר ומחממים שמן לטיגון עמוק.

3טובלים את ראשי הברוקולי בטמפורה, מנערים מעט וטובלים בצלחת הקוואקר. מטגנים עד להזהבה, מוציאים וסופגים את עודפי השמן.

4מסדרים את האורז בצלחת ועליו את כל מרכיבי הסלט. מערבבים את מרכיבי התיבול, יוצקים מעל הכל ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל

>> המתכונים הכי שווים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il