אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

נודלס תאילנדי עם ירקות ובשר

הריחות, הצבעים והטעם המשגע של האוכל האסיאתי במנה מדהימה אחת

|מאסטר שף| פורסם21:00
נודלס תאילנדי עם ירקות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס רוטב צדפות
  • 1 כף סוכר דמררה גולד
  • ½ כפית מלח
  • 4 שיני שום מגוררות בפומפייה
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר בפומפייה
  • 1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות באורך 5 ס"מ
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1 חבילת אטריות ביצים מבושלות במים עם מלח, מסוננות ממים
  • 1 חבילת אספרגוס, חתוכים ל-3, נקיים מהחלק הלא אכיל, צרובים במעט שמן קנולה על מחבט פסים
  • 20 במיות קטנות חצויות לחצי, צרובות במעט שמן קנולה על מחבת פסים
  • 3 בקצ'וי צרובים על מחבת פסים
  • פטריות מ-3 סוגים צרובות במעט שמן קנולה על מחבט פסים
  • 1 כוס עלי בזיליקום מופרדים מגבעול
  • 1 כוס נבטים עבים
  • ½ כוס עלי כוסברה
  • 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות
  • 300 גרם בשר סינטה או שייטל חתוך לפיסות דקות בעובי ½ ס"מ, מתובלות במעט מלח ים ופלפל שחור, צלויות

אופן ההכנה:

1מצמצמים במחבת קטנה את רוטב הסויה עם רוטב הצדפות, הסוכר, המלח, קמצוץ מהשום והג'ינגר המגוררים ו-1 כף מהבצל ירוק (אותו קוצצים לטבעות).

2מחממים היטב את השמן בווק, מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, חצי מהבצל הירוק ומיד אחר כך את האיטריות המבושלות.

3מקפיצים ומערבבים היטב.

4מוסיפים אל תערובת המחבת הקטנה את האספרגוס, הבמיה, בקצ'וי, פטריות, עלי בזיליקום ומערבבים שוב בכדי שהרוטב יצפה את כל המרכיבים.

5מוסיפים את הנבטים, הכוסברה, הצ'ילי ואת יתרת הבצל הירוק ומערבבים שוב. מבשלים כ-2 דקות נוספות תוך ערבוב מידי פעם.

6הגשה: בצלחת עמוקה מניחים מהאטריות המוקפצות עם הירקות, מעל מניחים את נתחי הבשר, מעטרים בצ'ילי וכוסברה טריים. אפשר גם לקצוץ קשיו או בוטנים מלוחים מעל .

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il