
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מצמצמים במחבת קטנה את רוטב הסויה עם רוטב הצדפות, הסוכר, המלח, קמצוץ מהשום והג'ינגר המגוררים ו-1 כף מהבצל ירוק (אותו קוצצים לטבעות). 2מחממים היטב את השמן בווק, מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, חצי מהבצל הירוק ומיד אחר כך את האיטריות המבושלות. 3מקפיצים ומערבבים היטב. 4מוסיפים אל תערובת המחבת הקטנה את האספרגוס, הבמיה, בקצ'וי, פטריות, עלי בזיליקום ומערבבים שוב בכדי שהרוטב יצפה את כל המרכיבים. 5מוסיפים את הנבטים, הכוסברה, הצ'ילי ואת יתרת הבצל הירוק ומערבבים שוב. מבשלים כ-2 דקות נוספות תוך ערבוב מידי פעם. 6הגשה: בצלחת עמוקה מניחים מהאטריות המוקפצות עם הירקות, מעל מניחים את נתחי הבשר, מעטרים בצ'ילי וכוסברה טריים. אפשר גם לקצוץ קשיו או בוטנים מלוחים מעל . ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |